Livet

Livet

Om bloggen

Här får ni följa med mig på min väg och mina äventyr med allt vad det innebär som författare.

1a Advent

NyheterPosted by yasmine Sun, November 27, 2016 12:45:58
Hej på er!
Vilken helg det har varit. Så många fina människor jag träffat och så många olika öden. Så många som tagit slut och nära anhöriga som är oroliga. Så glad att ha kunnat finnas där som rådgivande och bollplank.

Nu ser jag fram emot lite vila och kommande uppdrag. Ha en skön Söndag!

Ljus o Kärlek <3

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post18

På mässan

NyheterPosted by yasmine Fri, November 25, 2016 11:36:20
Japp nu har jag intagit min plats på mässan. Känns konstigt men jag hoppas vi ses. Kram

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post17

Torsdag em

NyheterPosted by yasmine Thu, November 24, 2016 16:37:00
Jahapp...ingen vikarie för mig inatt så det blir en jobbig helg med nån timmes sömn här och där. Inte det ultimata och absolut inte bra för kropp o knopp men...vad gör man. Det här är en viktig mässa där chansen för att knyta kontakter står som prio 1 på listan. Det ska ändå bli superkul och jag kommer göra allt för att på bästa sätt kunna svara på frågor i ämnet.
Idag kom jag på varför jag älskat låten "The Saviour" med Anders Ekborg. Från första ton den gången i mello har jag fullständigt älskat den. Den gick rakt in i hjärtat och anledningen är nu solklar... Om man lyssnar på texten som jag för övrigt måste citera på Lördag på nåt sätt så finns det inga tvivel. Att lyssna på min föreläsning och läsa min bok kan faktiskt rädda ditt liv/din tillvaro. The Saviour...varför tänkte jag inte på det tidigare? =)
Jaja...ladda för jobbnatt med mkt vila så jag orkar morgondagen.
Vi ses!

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post16

Hjärnstress

NyheterPosted by yasmine Thu, November 24, 2016 05:35:51
I skrivande stund så känner jag en smärre panik som bubblar mot ytan. Det är tidig Torsdag morgon och snart Lördag.
Tankar som hur ska det gå? Kommer jag att komma ihåg allt? Kommer jag att göra bort mig far genom huvudet och med det ökar påfrestningarna i kroppen.
Ibland undrar jag om jag är riktigt klok som utsätter mig för sånt här men å andra sidan... varför inte? Det är ju så otroligt viktigt att sprida budskapet för jag VILL inte att ni ska drabbas på samma sätt som jag gjorde. För det är en ständig kamp och i perioder när det är som värst så vet jag inte riktigt hur jag ska komma ur det. Men av nån anledning så gör man det. Jaja... kanske blir bättre när jag fått sova lite men visst är det pirrigt =)

Och roligt... absolut!

Snart ses vi så tills dess hoppas jag ni får en skön början på helgen =)

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post15

Nystart

NyheterPosted by yasmine Wed, November 23, 2016 15:04:55
Hej!
Japp sidan är ny och uppdaterad.
Nu kör vi på och börjar från sida 1 ... kan berätta att nu 25-26/11 kommer jag att delta på Författarmässan i Boden. Vi kommer hålla till på Enter Galleria och tiderna är 11-17 fredag och 11-16 lördag. På Lördagen kommer jag också att föreläsa på Quality Hotel (Blåbäret) kl. 12.00
Önskar er alla välkomna!

Tills dess hoppas jag att ni mår gott och tar hand om er

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post14

Rullar på

NyheterPosted by yasmine Sat, October 05, 2013 22:41:48
Ja, nu börjar det rulla på.
Säljer nån bok då och då när jag är ute och pratar men också föreläsningarna börjar droppa in. I dagsläget har jag 3st på G, två på hemmaplan och en i Luleå. Mer info kommer.

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post13

Hemma igen

NyheterPosted by yasmine Wed, June 05, 2013 02:16:13

Nu e vi hemma...två lurviga små troll rikare och vi är så glada. Den grå vardagen har dock gjort sig påmind så nu är det back to work igen. Har passat på att skicka in författarintervjun till förlaget så snart kommer väl den upp också.

Lördag 8 Juni från kl. 11,00 möter ni mig i Boden på försommarmarknaden i ABF´s tält där jag kommer prata bok, stresscafé och även har lilla fröken Diva med mig. Ni är varmt välkomna !

Efter det är det dags för skördefest och miljödagar här i Boden och då kommer jag också att finnas hos ABF. Om jag blir där alla dagar vet jag inte ännu men rapport kommer.

Sen blir det bokmässa i höst i Göteborg. En händelse jag ser fram emot en hel del faktiskt även om det känns nervöst men kul.

Har också planerat in att åka på en liten bok/föreläsnings-tour till hösten...närmare planering får ske senare. Först ska jag njuta av sommaren och mina hundar och utställningar runt om här i norr...

Sen kommer Love Tour upp i höst, i Oktober...ett evenemang jag jobbar med i samklang med ett helt gäng underbara människor så då får vi se

med ljus och kärlek!

smiley

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post12

Tragiska människa

NyheterPosted by yasmine Sat, June 01, 2013 17:22:30
På väg ner till Sthlm mötte jag en människa som totalt tappat sitt omdöme. Ett tragiskt människoöde som bara kommer innebära tråkigheter för vederbörande. Jag hade som vanligt tagit en av 15 platser vid nötutgången över vingarna för att få lite andrum och distans till framförvarande rad. Bredvid mig sitter en man, visserligen lång men... när vi skulle lyfta tittar han på mig för 20e gången och säger sen med vass stämma "det är såna som dig som jag irriterar mig så över" paff och förvånad tittar jag på honom frågande...då påtalar han att han alltid sitter vid nödutgången för att få plats för sina långa ben. Jag tittar mig omkring och konstaterar snabbt att det är minst 14 platser till förutom hans säte. Han undviker mig sedan under hela resan varpå han när flygvärdinnan samlar ihop kaffemuggarna gör nästa drag för att visa sin överlägsenhet och ger henne min mugg också. Åter igen blir jag förvånad och tittar på honom men ser då att han undviker min blick. När jag hämtat mig så förstårjag att den här mannen tillhör en personlighet som lätt ställer till det för sig genom att uppträda på det sätt han gör. Tråkigt men det är han som gör den största förlusten. Den typen av människa som troligen slutar ensam om han inte tänker till och gör en välbehövlig förändring i sitt liv.

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post11
Next »