Livet

Livet

Om bloggen

Här får ni följa med mig på min väg och mina äventyr med allt vad det innebär som författare.

Hemma igen

NyheterPosted by yasmine Wed, June 05, 2013 02:16:13

Nu e vi hemma...två lurviga små troll rikare och vi är så glada. Den grå vardagen har dock gjort sig påmind så nu är det back to work igen. Har passat på att skicka in författarintervjun till förlaget så snart kommer väl den upp också.

Lördag 8 Juni från kl. 11,00 möter ni mig i Boden på försommarmarknaden i ABF´s tält där jag kommer prata bok, stresscafé och även har lilla fröken Diva med mig. Ni är varmt välkomna !

Efter det är det dags för skördefest och miljödagar här i Boden och då kommer jag också att finnas hos ABF. Om jag blir där alla dagar vet jag inte ännu men rapport kommer.

Sen blir det bokmässa i höst i Göteborg. En händelse jag ser fram emot en hel del faktiskt även om det känns nervöst men kul.

Har också planerat in att åka på en liten bok/föreläsnings-tour till hösten...närmare planering får ske senare. Först ska jag njuta av sommaren och mina hundar och utställningar runt om här i norr...

Sen kommer Love Tour upp i höst, i Oktober...ett evenemang jag jobbar med i samklang med ett helt gäng underbara människor så då får vi se

med ljus och kärlek!

smiley

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post12