Livet

Livet

Om bloggen

Här får ni följa med mig på min väg och mina äventyr med allt vad det innebär som författare.

Onsdag

NyheterPosted by yasmine Wed, May 29, 2013 00:34:14

Hej!

Ja ni...nu händer det en massa saker.

I måndags var det dags för radiointervju på radio Boden vilket gick jättebra =) allt flöt på bra och Kicki som var programvärd var trevlig och vi klickade direkt. Vi fick en bra pratstund och programmet varade i en hel timme med musik och lite smått o gott.

Idag Tisdag har jag vart och handlat allt vi behöver till Releasepartyt imorgon och beställt tårta och förberett allt vad som går. Nu är jag laddad...

Imorgon Onsdag startar jag dagen 9.30 på Radio Norrbotten och intervju där. Vi ska prata om gruppen, boken och livet. En spännande dag måste jag säga och helt plötstligt känns allt så stort =) men det är ju det här jag vill så det är bara att köra.

Sen raka spåret hem och förbereda mig för gruppen och en dejt med NSD kl. 14.00 om dom nu inte ringer och ger återbud men då blir jag besviken. Ser fram emot det och hoppas att vi får fram det vi vill ha sagt. Meningen är att det ska bli prat om gruppen, boken och det som komma skall.

Efter det raka spåret för att hämta tårtan och sen ner till Luleå och Carina Curiosa för att förbereda inför partyt!

18.30-21.00

Men nu...väntar sängen så på återseende...rapport kommer imorgon kväll om jag orkar annars blir det Torsdag när jag får reflektera över dagen som gått.

Ljus och kärlek

  • Comments(0)//blogg.yasmineberg.se/#post6